2023-as nyaralások szuper áron!

A költséghatékonyságot szem előtt tartva, érdemes megfontolni egy kora nyári utazás lehetőségét. Nézzünk pár igazán kedvező úti célt!

Korfu, Görögország - 2023. június 14-21.

Retúr repülőjegy Debrecenből; 8 nap/7 éjszaka Korfu városához közeli 3 csillagos tengerparti hotelben reggelivel 134.000 Ft / főtől (bejegyzés időpontjában rendelkezésre álló adatok alapján).

Korfu szigetén rengeteg látnivaló található az épített örökségen át a lenyűgöző természeti kincsekig. De több napos élmények és látnivalók várhatnak ránk a szigettel szemközt elhelyezkedő Albánia déli vidékein, mint pl. Butrint romvárosa és nemzeti parkja, az UNESCO világörökségi helyszínné nyilvánított Gjirokastra vagy akár Ksamil türkiz strandjai.

Napospart, Bulgária - 2023. június 6-13.

Retúr repülőjegy Debrecenből között; 8 nap/7 éjszaka 4 csillagos all inclusive hotelben 152.500 Ft / főtől (bejegyzés időpontjában rendelkezésre álló adatok alapján).

A Burgaszba történő érkezést követően a tengerpart szerelmeseinek a 35 km-re található Napospart (Sunny Beach) felé érdemes venni az irányt. A hely népszerűségének oka, hogy a kék zászlós, homokos tengerpart, és a sok kikapcsolódási lehetőség ellenére még mindig olcsónak mondható. A part aranyhomokos, 8 km hosszú, és átlagosan 30-60 méter széles, néhol homokdűnék is találhatók. A környék egyik legszebb lépített átnivalója a Balcsik Palota, a minaretes kastély, a hozzá tartozó gyönyörű parkkal, kerttel és kápolnával.

Fuerteventura (Kanári-szigetek), Spanyolország - 2023. május 25 - június 1.

Retúr repülőjegy Budapestről; 8 nap/7 éjszaka a lenyűgöző Costa Calma tengerpartnál 4 csillagos szállodában reggelivel 145.000 Ft / főtől (bejegyzés időpontjában rendelkezésre álló adatok alapján).

Fuerteventura híres álomstrandjairól, melyek tényleg pont úgy néznek ki élőben, mint a fotókon. A két legszebb partszakasz a homokdűnékkel teli Corralejo Nemzeti Parkban és Sotaventonál található. Fuerteventura időjárása egész évben roppant melengető, mivel itt érezni lehet az afrikai sivatagi levegőt, ugyanis a sziget rendkívül közel fekszik az afrikai partokhoz. A szigeten számos kilátó, hangulatos gyarmati kori város, a sziget közepén pedig a Calderón Hondo vulkán várja a kirándulót.


Mindhárom helyszínen pihentető nyaralásban és feledhetetlen élményekben lehet részünk, hiszen már évtizedek óta tökéletesítik a turisták szórakoztatását.

Podgorica repülőteréről egy röpke óra alatt tudjuk elérni a budvai tengerpartot. Több utazó esetében, autóbérlés nélkül transzferrel a legegyszerűbb az eljutás, melynek ára 45 €/autó. A fent említett látnivalókhoz pedig Budva központi pályaudvaráról helyi buszokkal is elutazhatunk.

Személyre szabott, egyéni utatok teljes körű megtervezéséhez, tanácsadáshoz jelentkezzetek a Kapcsolatok menüpontban található elérhetőségek egyikén, vagy töltsétek ki az igényfelmérő kérdőívet.